Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

📌 Παρατηρήθηκε ότι αρκετοί μαθητές της Α' και Β' Λυκείου του σχολείου μας δεν έχουν κάνει ακόμα την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, που είναι υποχρεωτική ώστε να μπορούν να φοιτήσουν στο σχολείο μας στην επόμενη τάξη.

📌Την εγγραφή αυτή μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών μέσω των κωδικών τους TAXISNET στη διεύθυνση 
💻 https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/.
--------------------------------------------------------------------------------------------
🔆ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

🆘Όσοι γονείς/κηδεμόνες δεν έχουν κάνει την αίτηση (μέχρι τις 17/6 που ήταν η πρώτη προθεσμία) πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να την κάνουν στη Β' φάση εγγραφών, που ξεκινά την Τρίτη 25/6 έως και Παρασκευή 28/6 (23:59).

❗❗❗ΠΡΟΣΟΧΗ.. Δε θα υπάρξει άλλη παράταση και επομένως δυνατότητα εγγραφής των μαθητών. ❗❗❗

⎙ Στη συνέχεια, από 1/7 έως 3/7 θα πρέπει οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών να ξαναμπούν στο σύστημα των ηλεκτρονικών εγγραφών, προκειμένου να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ την απάντηση στην αίτησή τους.
--------------------------------------------------------------------------------------------
🔆ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Όσοι γονείς/κηδεμόνες έχουν κάνει την αίτηση (μέχρι τις 17/6 που ήταν η πρώτη προθεσμία) από 25/6 έως και 28/6 θα ξαναμπούν στο σύστημα των ηλεκτρονικών εγγραφών, προκειμένου να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ την απάντηση στην αίτησή τους.
--------------------------------------------------------------------------------------------
📌 Τέλος, ΟΛΟΙ οι γονείς/κηδεμόνες προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους θα πρέπει να φέρουν στο σχολείο την εκτυπωμένη απάντηση της αίτησης τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 2/9/2019 έως 11/9/2019.

🔎Όσοι γονείς/κηδεμόνες αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα σε σχέση με τα προηγούμενα μπορούν να επικοινωνήσουν με το σχολείο μας (2810822455), εντός των προθεσμιών.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ ➡  https://drive.google.com/open?id=1x2GHlEcGZB6U-85RhlGkY9tW9XWXrBJw