
Η εργασία των μαθητριών είχε στόχο να αναδείξει την σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής,
την αυθεντική, διαχρονική κρητική κουζίνα. Οι μαθήτριες θέλησαν επίσης να προβάλουν
έναν τρόπο οικοδόμησης γεφυρών πολιτισμού και να αναδείξουν την Κρήτη μέσα από
την πιο αυθεντική εκδοχή της, τις γεύσεις της.
Η παρουσίαση και η βράβευση της εργασίας των μαθητριών με το πρώτο βραβείο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στο δημοτικό μέγαρο Ανδρόγεω (https://youtu.be/MI4HEfbHOms)
Οι συμμετέχουσες μαθήτριες ήταν οι: Ελένη Αγγουριδάκη, Αθανασία
Βαρσαμά, Σοφία Καραντώνη, Μαριάνθη Κριαρά, Έλενα Πιτσικάκη και Ουρανία
Φαλιακάκη.
Υπεύθυνος εκπαιδευτικός : Νίκος Γαβριδάκης